• INHUMATE

INHUMATE France

INHUMATE - I am the Beast

Info


Francouzští INHUMATE si kroutí svoji 27. sezónu a jsou další peckou na OEF 2018!!! Tyto chlapíky určitě netřeba představovat. Všem fandům extremní muziky a OEF zvlášť jsou velmi známí. Vždyť na Bojišti nám zahrají už pošesté. Začínali jako death metalový spolek, ovšem se změnou sestavy se muzika posunula do extremních vod grind core a od té doby kapela užívá velkého respektu celé scény, s jejich přístupem v duchu D.I.Y.

Členové kapely jezdí dlouhé roky na OEF i jako fanoušci extrémní muziky, takže nebudete mít problém se s nimi potkat a pokecat si. Je poctou mít tyto „dělníky“ grind core zpět na OEF!!! My doufáme, že jim připravíte pořádné přivítání!!!

Bio

INHUMATE started in the end of 1990 as a death metal band. After several changes, the  line up was the same from 1994 until 2006 : Chris (vocals), David( guitar), Fred (bass) & Yannick (drums). In the end of 2006, David left the band and has been replaced by Damien. Since that time, the line didn’t change and we don’t fucking think it can…


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2013 Expulsed
2009 The Fifth Season
2004 Life
2000 Growth
1997 Ex-Pulsion
1996 Internal Life
1995 Grind Your Soul
1993 Abstract Suffering DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.

Wargy 24.04.2015 10:31

Can't fucking wait !!!!!!!!!