• HARD CHARGER

HARD CHARGER Canada

HARD CHARGER - Relentless Mindfuckers

Info


Jako už tradičně v posledních letech na OEF, nemůže i letos chybět zástupce špinavého, tvrdého rock'n'rollu. Kanadská trojice nazvaná HARD CHARGER, hrající energický, tvrdý a opravdu špinavý rock'n'roll s příměsí punku a metalu, nám ho na prkna co znamenají svět, na podium OEF přivezou ve vrchovaté míře.

HARD CHARGER existují přes 10 let a mimo to, že jsou stále na cestách po celém světě, mají na kontě i několik studiových záseků a s tím nejnovějším nazvaným „Bad Omens“ přijedou Bojistě srovnat se zemí. Trojice The Yeti, The Wolf a The Hammer určitě ví jak na to!!! Pikové eso na OEF 2017!!!

Bio



Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2014 Doomsday Machine Brink of Doom 4x7''(2014) Doomsday Machine Records
2014 Chrome Lord cassette (2014) Voices from Inside Records
2014 Hard Charger/SOTOS split LP (2014) Bigger Boat Records
2013 Chrome Lord 7'' (2013) Primeval Sounds/Waste of Time(NA) DingleBerry Records,Subversive Ways (Europe)
2011 Hard Charger- This Machine is Driving
2008 Hard Charger/IRONFIST split 7'' (2008) Capital Kill
2008 Hard Charger s/t (2008) No List Records (NA)Counteract Recordings (Europe)
2008 Bombs will Reign 7'' (2008) Nerve Hold Records
0 Available in Europe thu Counteract
0 Available in North America thru No List
0 Europe thru

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.