• EXCREMENTORY GRINDFUCKERS

EXCREMENTORY GRINDFUCKERS Germany

EXCREMENTORY GRINDFUCKERS - Heimscheisser

Info


Při tvoření hudby musí platit, že kapelu i fanoušky to musí hlavně bavit. Tito němečtí šílenci se tohoto tedy drží naprosto přesně. To, co předvádějí, je jedním slovem čistá zábava. Jejich mix grind / death metalu a všech hudebních stylů, které kdo kdy vymyslel, je neskutečná prdel! Plus když je spatříte v šílených kostýmech, se šílenými výrazy a pózami na pódiu, úsměv určitě neschováte. Koneckonců každý, kdo se zjevil na bojišti v Trutnově v roce 2008, mi dá určitě za pravdu.  

Je opravdu obdivuhodné, že kapela, jejíž krédo zní "Hlavně se bavit", to dotáhla dokonce na pódia největších festivalů jako jsou např. Wacken Open Air, Summer Breeze Open Air. Vidět jste je však měli možnost také na Brutal Assault. Na svém kontě mají sedm řadových nahrávek, až se z toho dá sestavit opravdu parádní koncertní playlist plný nadsázky a humoru. Přijďte si to vychutnat!!!

Bio

The Excrementory Grindfuckers are the bloody beef at the metal-buffet, the pain in the music industry's ass, the new pink within the black metal scene. They started off as a sorry contestant among well-gloomed metal studs, becoming the vivid "Headliner of Hearts" - the Excrementory Grindfuckers got it made after a decade and 4 albums, turning the ladder of success upside down and taking a piss from up there. Devoid of business professionals these anti-heroes gained a solid fanbase consisting of approx. 6,8 billion people. And all this without taking off their panties! Selling souls, dumbing brains - that's old news! Now it's time for winning hearts! Love is grindcore! Grindcore is love!   

Members:   
Rob (Getarre, Gekreische / Guitar, Vocals) 
Christus (Gekloppe / Drums) 
Kai (Gebrülle / Vocals) 
ND (Gebrumme / Bass) 
Mike (Geklimper / Keys)

Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2014 Rampampampam Weinachten mit den Grindfuckers
2013 Ohne Kostet Extra
2012 Aus Liebe zum Geld
2010 Headliner der Herzen
2007 re-release "Guts, Gore & Grind"
2007 "Bitte nicht vor den Gästen!"
2007 Guts, Gore & Grind, Re-release with Bonus
2004 "Fertigmachen, Szeneputzen!"
2001 Guts, Gore & Grind

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.