• DEATH SIDE

DEATH SIDE Japan

DEATH SIDE - Live And Live

Info


Žádná jiná kapela na zeměkouli nezosobňuje „legendární hardcore“ víc než skvělí DEATH SIDE z Tokya. Vznikli v polovině 80. let a jsou bezpochyby jedním z nejrespektovanějších a nejtypičtějších jmen z japonské hardcore/punkové stáje, kteří pomáhali tvořit ten jedinečný, velmi rázný styl „burning spirits“, který ovlivnil nespočet kapel na celém světě a pomohl vytvořit solidní základnu fans a skalních šílenců.   

Divoké vokály, bicí, jejichž rychlost bere dech a fantastické riffy, které kombinují výbuchy klasického HC se zuřivými, řezavými sóly, kdy máte pocit, jako když vám létající démoni prořezávají hrdlo! Nedávno se dali znovu dohromady, aby dali vzpomenout na legendárního, dřívějšího kytaristu Chelseaho, který skonal 17. srpna 2007. Je to jejich vůbec první evropské představení s neuvěřitelnou sestavou, kde jsou 3 původní členové (Ishiya, You a Mukai) plus Ori (Pile Driver, ex Mad Conflux, jeden z Chelseaho prvních studentů) a Benkei (Crude, Mustang – v současnosti považovaný za jednoho z nejlepších kytaristů na japonské HC scéně), kteří nahrazují Chelseaho (RIP) tolik chybějící genialitu. Ano, 2 kytary jsou třeba, aby napodobily jeho nedostižné veleumění.   

Můžete čekat zničující set se všemi jejich klasikami z from "Wasted dream", "Bet on the possibility" a splitka s Chaos UK. Jestli jste si minulý rok užili vystoupení SxOxBx, kteří trhali pódium OEF na kusy, a jestli jste fandové pravého, japonského hardcore zvuku, tak je tohle něco, co nemůžete propásnout! SRDCE A DUCH, ROZHODNĚTE SE PRO BURNING SPIRITS!!! 

Bio



Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2002 The Will Never Die - Single & V.A Collection
1994 The will never die 7"
1994 All is here now 7"
1993 Death Side / Chaos UK Split CD
1991 Bet on the possibility LP
1989 Wasted Dream LP
1988 Satisfy the instinct 7"

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.