• CHOKED BY OWN VOMITS

CHOKED BY OWN VOMITS Czech Republic

CHOKED BY OWN VOMITS - Dream is over

Info


Jako jedno z posledních jmen na OEF 2017 Vám představujeme českou grindovou úderku CHOKED BY OWN VOMITS!!!. Chlapi založili tuto bandu plnou příjemných textů o vyměšování v roce 2004 a po demáči, velké desce a různých splitech jako poslední nahrávku vydávají absolutně drtící opus „Shit World“, ze kterého určitě zazní spousta grindových záseků i na festivalovém podiu.

Pánové nejsou žádnými nováčky a na prknech OEF již v roce 2009 hráli. My myslíme, že přichází pravý čas, aby nám představili nový materiál. Na viděnou v kotli!!!

Bio

Founded 2004/2005. 2011 Euro tour with Ultimo Mondo Cannibale, 2014 - Euro/England tour with Mocovy Khameni, 2016 - Portugal/Spain tour with Gormasmico Pornoblastoma.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2017 Shit World - 2nd full CD
2015 Split TAPE * Abortion
2014 5 year full of shit/More shit and vomit - Live CD + DVD CD, DVD
2013 Shit is comming back to life - split CD * Narcoleptic CD
2009 "Shit autopsy" CD
2008 Zombi Jegers - Split CD * S.C.A.T.
2006 Mírně naprasklej teletubies za kinem - Split CD * Močový Khameni CD
2005 Je to v predeli! - Democasette

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.