• 7 MINUTES OF NAUSEA

7 MINUTES OF NAUSEA Germany

7 MINUTES OF NAUSEA - Brno

Info


Největšími mistry tohoto noisecore období a samozřejmí headlineři pro takovouto akci jsou absolutní průkopníci žánru: 7 MINUTES OF NAUSEA!!!

 

Vznikli v Austrálii jako duo v roce 1985 a své 30. výročí oslaví tito zakladatelé noise na OEF speciálním setem!! Tady je to, co nám o tom řekl zakládající člen Mick: "Pokud si vzpomínám 7MON začali někdy v červnu 1985, což znamená, že na OEF nám bude 30 let a 8 dní! Hráli jsme punk než si zakládající člen Scut zkusil číst Sartra ve tmě a začalo to jít do extrému. Prostě jsme chtěli říct co nejvíc v co nejkratším čase a dřív než jsme se začali nudit nebo už neměli co dál říct... Ten 'proces' je dnes stejný. Je to způsob jak myslím a jak se Nausea projevuje v každodenním životě. Prostě od června 1985 jsme udělali několik věcí a koncertů a pak jsem odjel do Evropy a skončil v Londýně asi na 11 let a teď víceméně přebývám v Koblenzi v Německu. Kromě Scuta, původního bubeníka, byli a jsou stálými členy v sestavě 7MON Matthias na basu..a Sindy na bicí".

Bio

Ja.....as far as l can remember 7mon started more or less in June 85, that means at OEF we will be 30 years and 8 days old.We played punk music until original member Scut tried reading Sartre in the dark, then it all went abit extreme. Just wanted to say as much as possible in the shortest time, before we got bored or we had nothing more to say...the `process` is the same today, its the way i think and how the nausea is apparent in every day life.

 

Anyway after June 85 we had a few releases and concerts before l went off to Europe and ended up in London for 11 years or so and now l`ve more or less come to rest in Koblenz, Germany.

Apart from Scut, the original drummer, steady 7mon cohorts have been and are Matthias with a bass..and Sindy on drums.


Mick


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2013 Necrocannibalistic Vomitorium / 7moИ* - Primo Atto Di Violenza / Jatkuvaa Pahoinvointi EP
2012 7MON* / Sist En 343 / tn666* - Damnatio Ad Bestias Vol 2.
2010 Non Exact Info EP
2010 7MON* / Intestinal Infection - 1K Spät / Tough Guys
2010 Seven Minutes Of Nausea / Kusari Gama Kill - Collapsing In CD
2009 Gorgonized Dorks / Seven Minutes Of Nausea - My Head Is About To Explode! / 'Brunt' Melbourne Mid ´´80s ‎
2009 Yesmeansyes / 7MON* - Split ‎ CD
2008 7MONX* -vs- AGX* - 7MONX -vs- AGX EP
2007 Das Ablenker ‎ CD
2007 Old Noises Of The Roses
2006 Nauseas Been Rebored
2002 Seven Minutes Of Nausea / Deca Debilane - Seven Minutes Of Nausea / Deca Debilane
2002 Bloodred Bacteria / 7 Minutes Of Nausea* - Bloodred Bacteria / Seven Minutes Of Nausea CD
2001 Strichnin / Seven Minutes Of Nausea - Mehr Bomben Für Die Front / Overhead Project Koblenz ‎
2000 PTAO* / Seven Minutes Of Nausea - PTAO / Seven Minutes Of Nausea CD
1998 Chavo ‎ CD
1997 Our Culture Re-Bored ‎
1996 Noise Waste / Seven Minutes Of Nausea - Noise Waste / Seven Minutes Of Nausea ‎
1995 Necrose / 7 M.O.N.* - Split Tape ‎(Cass, Num)
1995 Seven Minutes Of Nausea / Eunuch - Split
1995 Censored Noise (The Demos Vol. 1)
1993 XX
1992 Disobediant Loser
1992 Seven Minutes Of Nausea / Atrofia Cerebral - Studio Filderes/Muller / Apathetic 3136
1992 Audición Irritable / Seven Minutes Of Nausea - Autodestruccion Split Tape
1991 The Noise Of The Rose
1991 Cancelled ‎
1990 Your Father Was A Poser... And What's About You??
1989 Thrashbora EP
1989 Seven Minutes Of Nausea / Anal Cunt - We'll Just Have To Acclimatize Ourselves To The Post-Nuclear Area ‎ EP
1989 Here's The Actual Nature Of Death ‎
1989 Seven Minutes Of Nausea / Sound Pollution (2) - Split Demo DEMO
1988 Our Culture Is Boring
1987 See What You're Missing ‎
0 7 M.O.N.* / M.D.M.* / N.P.H. / A La Patada - 7 M.O.N. / M.D.M. / N.P.H. / A La Patada

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.