DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

EMASCULATOR - krvavé lázně opět legální!!!

Vraťme se do časů Elizabeth Bathory. Krásná a vzrušující bytost, plná násilí a zuřivosti, tak magicky působící a neodolatelně odpudivá svou brutalitou... Ženy a brutalita, okouzlující dívky a extrémní hudba, to vše jsou protiklady, které jsou neuvěřitelně svůdné a přitahují pozornost mužského pohlaví. 

To, že ženy do extrémní hudby nepatří, je už dlouho minulost. EMASCULATOR tento mýtus boří už jen tím, že si pro sebe jejich hudbu ukradl label plodící prvoligový brutální death metal – New Standard Elite.



Čtveřice krásných divoženek nazvala svou kapelu EMASCULATOR, název je odvozen od nástroje používaného při kastraci hospodářských zvířat. Jeho funkcí je zároveň rozdrtit a přetnout chámovod, zabránit krvácení a zároveň trvale oddělit varle od zvířete. Fascinující představa ve spojení s něžnými stvořeními? No, jejich tvorba a projev je skutečně směsicí bestiality. Hudebně je to čistý masakr. Za mikrofonem trůní královna ženského brutálního growlingu, Mallika a vidět ji naživo je zážitek, který nevymlátí z paměti ani Corpsegrinder! Baby jsou na scéně od roku 2021 a rozhodně si je nesmíte nechat ujít. Bude to divočina!!!