DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

Do OBSCENE EXTREME 2024 zbývají dva týdny, a tak s vámi chceme sdílet festivalový fanzine!!! Mrkněte na něj a uvidíme se za 14 dní!!!

"Zdravím Vás přátelé!!! Myslím, že dneska netřeba velkých slov...jsem prostě šťastný! 25 let Obscene Extreme a mých 50 je krásný milník a věřte mi, že všichni, kdo dělají pro OEF si toho velmi váží!!!

Mně to přijde neuvěřitelné, kam se podařilo OEF dotáhnout! Jste skvělí a díky za každý jednotlivý rok, který nás dovedl až sem! Díky všem fanouškům, díky všem kapelám, které na OEF hrály, díky všem, co nám pomáhali s organizací, díky rodině, že tohle OEF šílenství vydržela!!! Díky, díky, díky!!!



OEF je určitě festival s přesahem, tak pojďme společně udělat něco navíc. Já sám mám vše, co jsem si kdy přál, ale změnit život někomu jinému je naprosté privilegium a něco, co se nikdy nemůže omrzet. Můj největší dárek jsou nadšení fanoušci, co si budou o tomhle ročníku ještě roky vyprávět!!! Díky za vaši podporu!!! U nás to není fráze, bez vás by OEF nikdy nebyl tam, kde je! Dotáhli jste ho tam, díky!


Pokud jste přemýšleli o nějakém daru pro mě, tak jistě víte, že mám vlastně vše, ale rád bych vás požádal o podporu pro Viky!!! Viktorka je prostě bojovnice a přestože bojuje s SMA (Spinální svalová atrofie), tak ji momentálně diagnostikovali i osteoporózu. Vikča chodí do první třídy, kde se ji daří a má nejraději anglický jazyk!!! Chtěla by se naučit francouzsky a japonsky!!!!



Potřebovala by nový elektrický vozík a my ho prostě koupíme!!! Pokud chcete přispět, tak tady je transparentní účet (2701330503/2010) a nebo přímo na festivalu budeme mít v Grind marketu kasičku na peníze pro tuhle statečnou bojovnici!!!


Užijte si OEF!!!"


S pokorou a vděčný,

Čurby 


Fanzin: https://drive.google.com/file/d/1ufRCsijz7ayq0Ac2BBeKwwSyT5_6mPiy/view