• BRÜNNER TODESMARSCH

BRÜNNER TODESMARSCH Czech Republic

BRÜNNER TODESMARSCH - Boj

Info


Svět kolem nás se hroutí!!! A toto brněnské raw punkové kvarteto, nazvané BRÜNNER TODESMARSCH, to sakra dobře ví, protože v jejich muzice a textech je naléhavost, jaká se dnes už u kapel jen tak nevidí!!! Pedál rychlosti sešlápnutý na podlahu, energie a angažovanost, to jsou hlavní atributy BRÜNNER TODESMARSCH!!!

Při jejich prvním OEF setu vzpomeneme na zlatá léta českého raw punku, kdy nás válcovala třeba Mrtvá Budoucnost a další. BRÜNER TODESMARSCH bude na OEF chodit po střepech!!!

Bio



Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2020 7" 20:20
2019 7" Karneval kolapsu a droga kontroly
2017 7" kompilace Hladový pes žere svého pána
2017 10" Legální lágry, ilegální lidé
2014 7" split s Evidence smrti
2013 Demo 1 CD
2011 7" kompilace Na plné oprátky

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.