• WHORESNATION

WHORESNATION France

WHORESNATION - In A Rut

Info

Čistý grindcore bez nežádoucích příměsí. To se v dnešní době už jen tak nevidí, či spíše neslyší. WHORESNATION jsou jednou z mála současných kapel, které se drží tradic. Hlučných a rychlých tradic.


Grindcore bez kudrlinek. Hrubost a síla. Agrese a nasranost. A stále s texty, které mají hlavu a patu. Grind je protest! Již brzy na Obscene Extreme 2014!!!

Bio

Whoresnation is a grindcore band from Besançon (France) formed in 2009. One year after the beginning, WxN made a first European tour through OEF and released a first Ep “World Wide Whore” and a split with Satan. At the end of 2010 the line-up changed considerably. Since that time the band has not been stopping to browse Europe and released a first self titled album in 2012. A split with Doomsisters came out that year too. After more than 150 gigs in 4 years the band released a new Ep “Scum Will Reign” in March 2014.


Lop – guitar

Chech – bass

Pibe – vocals

Tonio – drums


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2014 Collection 2009/2012 tape
2014 Scum Will Reign 12” EP
2013 V/A tribute to Disrupt
2012 Split 10” with Doomsisters
2012 S/T 12” LP
2011 Demo 2k11 DEMO
2010 World Wide Whore 7” EP
2010 Split 7” with Satan
2009 Demo DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.