• TOOLS OF THE TRADE

TOOLS OF THE TRADE Malaysia

TOOLS OF THE TRADE - Cloistered

Info


Opět závan exotiky z daleké Asie. Malajská grindcore sypanice už jednou Obscene Extreme Festival navštívila a nyní přišel čas na opakovačku.


O šest let starší (a samozřejmě zkušenější …) s hromadou odjetých tour v zádech, s ještě větší hromadou plánovaných tour (Evropa, Japonsko, JV Asie) a sérkou plánovaných nahrávek před sebou. Přivítejme na 20. ročníku OEF tuhle kapelu pojmenovanou podle jedné z nahrávek mocných Carcass – TOOLS OF THE TRADE!!!

Bio

Tools Of The Trade is a 3 piece band formed in early 2004, whose music is described as a “Face Down In Shit” Grindcore blended well with Hardcore Punk. Songs are strongly influenced by current political situation, socio-anarchy and oppression in daily life. They had toured Europe in 2012 and UK in 2016, playing festivals such as Obscene Extreme Festival (CZ), Play Fast Or Don’t (CZ), Chimpy Fest (UK), as well as shows in Singapore, Malaysia, Indonesia and Thailand.



Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2016 Tools Of The Trade, Sakatat, Plague Rages (3 way split cass)
2016 II XI II 0 (Discog Cass)
2014 Proclamation (12" LP)
2013 Tools Of The Trade // Compulsion to kill (split 7")
2012 Tools OF The Trade // Busuk (Split CD CD
2012 Defy CD
2011 Pulse EP
2007 Tools of trade, Eyesore, Negation, Fallen World (4 Way split CD) CD
2007 Inmate Consumption CD

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.