• TERVEET KÄDET

TERVEET KÄDET Finland

TERVEET KÄDET - Puolentunnin helvetti

Info


Legendární banda ze země tisíců jezer, která odstartovala svoji pouť v roce 1980 a ovlivnila kapely a muzikanty na celém světě!!! Ano, nejde o nikoho jiného než o laponské šílence z města Tornio, TERVEET KÄDET!!! Parta kolem jediného originálního člena, zpěváka Läji, prošla rozpady, návraty, vyměnila spoustu muzikantů, ale přitom nahrála obrovské množství desek a různých jiných nahrávek!!! 


Banda sporadicky existuje i dnes, ale občas koncerty hrají, takže jejich vystoupení na OEF 2020 bude velmi výjimečné!!! Zběsilá rychlost, drsný zpěv, finský hardcore punk... Tak co chceš ještě slyšet???!!! TERVEET KÄDET na OEF 2020!!!

Bio

Terveet Kädet (/ Lapin Helvetti)


At the moment we play Terveet Kädet gigs with the same band members as in Lapin Helvetti. Läjä, vocal, is the original Terveet Kädet member since 1979 or so. I (Lene) have been playing since 1990 (i had couple of breaks oct 1998 – jun 2000 and jul 2011 – oct 2015), i have played bass, guitar and drums in the band, now i’m in bass again. Ilari, guitar, has been playing in TK since 2006 (if remember it right). Samppa joined in TK via Lapin Helvetti assignment coupöe of years ago.

So current line-up for Terveet Kädet is:

Läjä (Veli-Matti Äijälä): vocal
Lene (Markku Leinonen): bass
Ilari (Ilari Kinnunen): guitar
Samppa (Samu-Severi Kinnunen): drums


Currently TK is in sort of idle. But we got somewhat exited about gigs, so maybe some new material is coming too (even in the spring of 2020) and are planning to do more gigs to get in the mood again.


Lapin Helvetti is planning a new record, will be released maybe in the autumn 2020.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2019 TK Pop 1980-1989 ( CD, LP
2016 UGH!!! Terveet Kädet elävänä CD, LP
2015 Lapin helvetti CD, LP
2012 Musta hetki CD, LP
2012 UGH!!! Terveet Kädet elävänä CD, LP
2009 Ihmisen poika, pedon poika CD
2007 Ääretön Propaganda EP, LP
2006 Pissaa ja paskaa CD
2002 Onnellisia Kytkentöjä 1980-2000 CD
2002 Deep Wounds CD
2000 Non Ultra Descriptica CD
1999 The Ultimate Pain CD
1999 Ääretön Propaganda CD
1998 Leather Enslavement LP
1997 Doomed Alien Race CD
1996 Hardcore Brutality CD
1996 Kumia Ja Verta - 1987 Kokoelma CD
1995 Pahan voima
1995 Bondage And Anguished Life
1995 Sign of the cross CD
1994 The Horse
1992 Bizarre Domination
1991 Six Song
1991 Slow Promotion
1991 PROPAGANDA LP
1990 Unkind
1990 Message
1989 Anno Domini
1989 Live Kemi 1982
1988 Oma koloni
1985 The Horse LP
1984 Black God LP
1984 Knock-out
1984 Yalta Hi-Life LP
1983 Kädet Suojelee
1983 Terveet Kädet LP
1983 Halloween ( LP
1982 Ääretön joulu
1981 II
1980 Rock laahausta vastaan

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.