• SATAN'S DEFLORATION INCORPORATED

SATAN'S DEFLORATION INCORPORATED Germany

SATAN'S DEFLORATION INCORPORATED - Megamosh

Info


Kdo by je neznal…S.D.I., z německého Osnabrücku, jsou evropskými legendami speed metalu. Na pažbách svých kytar mají zářezy jako „Sign of the Wicked“ nebo „Mistreated“ nebo megahit „Megamosh“ a přijedou vás rozsekat jako jedna z kapel středečního programu OEF SPEED MANIA FESTU.

Kapela, existující od roku 1986, si prošla obdobími úspěchů a rozpadů, ovšem jejich comeback z roku 2014 stále trvá a ukazuje kapelu v plné energii a je vidět, že tyto víc než 50 leté chlapíky to pořád baví a o tom vás přesvědčí i na prknech OEF!!! Připravte se na S.D.I.!!! MEGAFUCKINGMOSH!!!

Bio

Band history:

1986    founded in Osnabrück/Germany: Ralf Maunert, Franck Tiesing, Reinhard Kruse
            recorded "Bloodsucker Demo 1986“
            recorded and released Album "Satans Defloration Incorporated" at Scratchcore/GAMA records
1987    recorded and released Album „Sign of the wicked" at Scratchcore/GAMA  records
            New guitar player: Rainer Rage
1989    recorded and released Album „Mistreated" at Hotblood/GAMA records
1986 - 1991     Touring in Italy, Hungary, Czech, Slovakia, Germany, Netherlands
1991    Split
1993    Demo recordings with Christoph Olbrich (dr), Jürgen Uthleb (git), released in 2005 by Battlecry records
2005    All albums + 10 unreleased demo bonus tracks re-released at BATTLE CRY RECORDS
2014    reunited
2015    "Bloodsucker Demo 1986“, released as one-sided vinyl LP at FOAD-records
2005 - 2017    Touring in Italy, Hungary, Czech, Slovakia, Germany, Bulgaria, Spain, Austria, Switzerland, Japan, 5th July 2017: OEF

SDI are:

Rainer Rage: git, voc
Christoph Olbrich: dr
Reinhard Kruse: bass, voc


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2015 Bloodsucker Demo 1986 LP
2005 Re-Release of all albums with Bonus tracks of an unreleased complete 4th album CD
1989 Mistreated CD, LP
1987 Sign of the wicked LP
1986 Satans Defloration Incorporated LP
1986 Bloodsucker DEMO, MC (TAPE)

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.