• RECTAL SMEGMA

RECTAL SMEGMA Netherland

RECTAL SMEGMA - Gnork

Info


Po smutné zprávě, že musí odvolat své OEF vystoupení klasici žánru gore, kapela Cock and Ball Torture, tady máme zprávu velmi potěšující!!! 


Představujeme Vám neméně skvělou bandu ze stejného ranku extrémního šuplíku, a to holandské neandrtálce, RECTAL SMEGMA!!! Pro fans OEF to není žádná neznámá, vždyť RECTAL SMEGMA se už se svým gore humoristickým setem ukázali na Bojišti už čtyřikrát!!! Založeni roku 2003 a po několika změnách se sestava ustálila na momentální čtveřici maniaků, kteří přináší skvělý groove do klasického gore grind stylu. 


Vše podpořené skvělým humorem a hektolitry piva!!! Do dnešních dní RECTAL SMEGMA vydala pět dlouhohrajících desek a několik split nahrávek, takže mají svůj set z čeho vybírat. A nová nahrávka u Rotten roll Rex Records je na obzoru!!!  KURVY, CHLAST A CHLEBÍČKY!!! RECTAL SMEGMA přichází na OEF 2018!!!


Bio

Rectal Smegma was initially formed in 2003 by four guys from the west of The Netherlands, who set out to create brutal gore grind with lots of groove, blastbeats and a humoristic party vibe all over. The band has undergone some member changes for guitar and bass throughout their existence but has started 2015 with their latest and strongest line-up, and also drunker than ever. The music has undergone some changes in the meantime as well, evolving from Neanderthal porn gore grind to fast aggressive blasting goregrind with loads of groovy death metal and even some hints of punk. There are now five full length records released plus three split albums. A new 3-way split was recorded at the famous Kohlekeller stuio and released in 2018 through Rotten Roll Rex.

Line-up since 2015:

Janus - Vocals
Hein - Guitar
Arie - Drums
Ruud - Bass


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2016 Gnork
2015 69% of Porngrind split
2013 Become The Bitch CD
2011 Because We Care CD
2010 Porn Grind Excess split
2009 Keep On Smiling CD
2009 Sex, Drugs and Rock ’n Drol split
2005 Licking A Leper

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.