• POWERCUP

POWERCUP Canada

POWERCUP - Split 5' with Suffering Mind [2014]

Info

DIY v doslovném slova smyslu. POWERCUP z Kanady si nejenom zajišťují svá vlastní turné, tisknou svá vlastní trika a lisují své vlastní tofu atd., ale jsou také otrocky oddaní kultu elektrického nářadí a řemeslnického praotce Tima Allena z Kutila Tima.


Lákadlem není jen kumšt, ale taky skvěle nazvané, debutní dlouhohrající album montrealského tria „Renovate At All Costs“ (Renovace za všechny prachy), což je zběsilý nápor neotesaného, nekomplikovaného grindu, který vypráví svůj vlastní příběh: špinavý, supící powerviolence se spoustou bublajících, nízko položených zvuků, poháněný venkovní centrálou a zahraný na cirkulárce.


Bio

Powercup was born from the ashes of the crust grind S.D.F. (SCOFFLAW DEATH FORCE) in late 2008. Started as a two piece NOISEGRINDPUNKCRUSTNONSENSE and than took a more grindcore/powerviolence approach. After a few unsucessful attemps at being a 3 piece, they decided to permanently remain a two piece and have since toured all over the place with great bands such as DEATHTOLL 80K, PIZZAHIFIVE, VIOLENT GORGE, ARCHAGATHUS, AHNA and more. What is up next for POWERCUP only their guru and leader Tim Allen knows. PLAY FAST, SLACK HARD.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2014 Powercup split 5" w/ Suffering Mind
2013 Powercup split K7 w/ Takashi Ohkawa - DIY OR FUCKOFF! SPLIT
2013 Powercup - Drunk And Sloppy at OEF 2011 K7
2013 V/A - Mustache Mincers 10"
2012 V/A - Unlimited and Dumb vol. 2 K7
2012 Powercup split K7/10" w/ Pizzahifive
2011 V/A - Crush your canadian idols Vol. 2 LP LP
2010 Powercup - Renovate at all cost CD CD
0 split 11" flexi with Soil Of Ignorance - Saw Dust Inhalement Collapse
0 split 7" with Death Toll 80k
0 split 7" with Complete Lobotomy

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.