• MILKING THE GOATMACHINE

MILKING THE GOATMACHINE Germany

MILKING THE GOATMACHINE - March Into Shed

Info


Z jejich instrumentů se valí smrtící tóny death-grindu, masivní, rychlé a nekompromisní. Tohle zabijácké komando kozlů z jiné dimenze přesně ví, jak ti provrtat dutiny tím způsobem, jenž je ti tak příjemný.

Tohle rozhodně nejsou domácí zvířata, tohle je poselství z jiné galaxie, kde je kozel pán tvorstva a vzkazuje - jdeme si podrobit všechny smrtelníky za pomoci té nejtvrdší hudby a OEF je další křížek na naší mapě!!! A ty se podrobíš rád, protože tomu prostě nejde odolat!!!

Bio

Hailing from the planet Goateborg where all creatures happen to have a goat-like behaviour and/or appearance, Milking The Goatmachine were founded in 2008 by Goatfreed and Goatleeb Udder. They came to planet Earth to spread the word of Goatgrind.

2009 the band released their first record “Back From The Goats” under the flag of Anstalt Records, which were a sublabel of Nuclear Blast.

Since 2010, together with NoiseArt Records, the band is pursuing grinding world domination and they signed a worldwide booking contract with Rock The Nation.

So far, the goats released 6 albums via Noise Art Records.

In 2016 they left RTN from their own wish.

Members:
Goatfreed Udder - Studio Guitar/Bass, Live Guitar
Goatleeb Udder - Studio Vocals/Drums/Guitar/Bass, Live Vocals, Drums
Steve Shedaway - Live Bass
Lazarus Hoove - Live Guitar


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2017 Milking In Blasphemy
2015 Goatgrind
2014 Greatest Hits - Covered in Milk
2013 Stallzeit
2011 Clockwork Udder
2010 Seven… a Dinner for One
2009 Back from the Goats

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.