• MALIGNANT TUMOUR - PATHOLOGICAL TIMES

MALIGNANT TUMOUR - PATHOLOGICAL TIMES Czech Republic

MALIGNANT TUMOUR - PATHOLOGICAL TIMES - Pathological Fracture

Info


MALIGNANT TUMOUR a OBSCENE EXTREME…toť nerozlučné pouto, které vzniklo už před více než 20-ti lety a stále existuje. Právě proto, a taky díky tomu, že jejich velice ceněný split počin, společně se SQUASH BOWELS letos oslaví 20 let od jeho vydání na značce OBSCENE PRODUCTION, Vám můžeme oznámit jejich speciální a exkluzivní (opravdu jen jediný) set na nedělní OEF afterparty.

Jak někteří tuší, celý set se bude věnovat „starým“ Malignantům z let 1994 – 1997, v převážné většině zmiňovanému split počinu. Tento set bude prezentován sestavou z tehdejší doby, kdy hrál Bilos na kytaru a hrdlo, Otto (NEEDFUL THINGS, LYCANTROPHY) na basu a Michal (ex CEREBRAL TURBULENCY, RUBUFASO MUKUFO) na bicí.  Jako bonus k této akci vyjde remasterovaný split MALIGNANT TUMOUR/SQUASH BOWELS na vinylové verzi!!!

Pathologický grindcore tak, jak tady v České republice začínal !!! Těšíte se??? My jo!!!

Bilos : "V podstatě jsem po dlouhé době vyslyšel hlasy lidí, kteří se neustále ptali jestli, ještě někdy uvidí MALIGNANT TUMOUR v grindové podobě, a to výročí splitu ze SQUASH BOWELS k tomu dost pomohlo. Oslovil jsem bývalé spoluhráče, protože v jiné sestavě by ta akce význam neměla, a oni byli pro.


A kde jinde bychom měli zahrát než na OBSCENE EXTREME festivalu??? Myslím, že není lepší místo!!! Bude to opravdu jen jedna jediná akce, takže kdo to bude chtít vidět a slyšet, musí na OEF zůstat do neděle na afterparty!!! Já se na to fakt těším!!!"


Bio

Band MALIGNANT TUMOUR has started in fall of 1991. That time it was more funny Noisecore than something serious. In 1992 the band becomes more serious grindcore with pathological lyrics. No one remember what line up was as first but first serious was : Bilos – Guitar/Vox, Roman – Bass and Libor – Drums. After some demos in ’95 both left the band because they weren’t interested in grindcore anymore. Michal – Drums and Otto – Bass joined the Bilos as new MT’s members. This line up made many records and shows in Czech or abroad. In 1997 band changed their lyrics from pathological topics to more socialy aware lyrics against homophobia, racism, fascism and world system which enslave people around the world.In the same year Michal left the band to focus on his own band called Cerebral Turbulency. Quick replacement is named Marek. Few weeks after Michal, Otto also left the band as well. He is still active in his grindcore band Needful Things.

Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2014 Nación de Metaleros split s Acidez EP
2013 OVERDOSE&OVERDRIVE CD, LP
2010 EARTHSHAKER CD, LP
2008 IN FULL SWING CD, LP
2008 We are the metal (2008) LP In Full Swing EP
2007 EUROPE FOOTBALL CHAMPIONSHIP DVD
2007 Europe Football Championship DVD
2006 R´n´R Engine split CD/LP s Gurkha CD, LP
2006 Satan is real tour (2006) split LP R´n´R Engine DVD
2005 Burninhell CD, LP
2005 Burning sensation tour wildwest tour DVD
2004 Hammer and Anvil split s Lycanthrophy EP
2003 Dawn of the New Age CD, LP
2003 Grinding party split CD s Pulmonary Fibrosis CD
2003 In Oil We Trust split with Critical Madnes/Szargyerek/Anubis EP
2002 Oegstgeest Grindcore split s Intumescence EP
2000 ...And Man Made the End split s Agathocles EP
2000 Get to Attack split s Unholy Grave EP
1998 Is this the Earth´s Last Century? split CD s Alienation Mental
1998 4 way split CD s Agathocles/Abortion/Din-Addict
1998 Equality!? EP
1998 Murder fot you to eat split s Vomito EP
1997 Eat the Flesh... and Vomica split CD se Squash Bowels
1997 Rock Stars - Money Wars split s Death Infection EP
1997 Killing for Profit DEMO
1996 Forensic Clinicism - the Sanguine Article split s Immured EP
1996 Sick Sinus Syndrome split s Mastic Scum EP
1996 Swarming of Virulency split s Ingrowing EP
1996 Hungry Urinary URN split s NCC/C.S.S.O./CUM EP
1995 Malignus Morbus split s Decomposed EP
1995 Analyse of Pathological Conceptions DEMO
1994 Symphonies for Pathologist DEMO
1993 Cadaveric Incubator of Endo-Parasites DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.

Ivan 25.01.2017 18:10

i love this great band. Malignant Tumour rules