• MACHETAZO

MACHETAZO Espana

MACHETAZO - Horca

Info

Španělský grindcore útok MACHETAZO v posledních dvou letech slušně zaútočil na špici hitparád. Příští rok (2014) tahle smečka oslaví již 20 let od svého založení a svůj masakr nám předvedou také na Obscene Extreme festivalu. Jejich zatím poslední album z r. 2013 s názvem „Ruin“, znamenal návrat ke kořenům a téměř oproštění se od gore přívlastku.


Celá nahrávka je neuvěřitelně brutální a není divu, že zmizela z distribucí rychlostí blesku. Zdá se navíc, že si MACHETAZO oblíbili i tuzemský label Doomentia co by domovskou stáj. Tohle bude černý kůň festivalu.

Bio

Born in 1994 into the deepest underground scene of the Spanish Northwest Coast, under the influence of 80’s / early 90’s grindcore, death metal, crust, doom and old school horror cinema, staying on a constant non-stop activity for 20 years, releasing tons of records all around the world, with labels from Spain, USA, Sweden, Japan, Czech Republic, UK, Germany, Italy, Malaysia, Poland... and touring and playing fests around Europe and USA, including classic places like CBGB in New York City, Maryland Deathfest, Obscene Extreme Fest or SWR Fest.


Line-up:

Roberto Bustabad (Guitar).

Iago Alvite (Bass).

JM Dopico (Drums & vocals).


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2013 Ruin CD, LP
2011 Desolación mental EP
2011 Live at CBGB CD, LP
2011 Machetazo / Marrow - Split LP
2011 The Maggot sessions II LP, MC (TAPE)
2011 Crypt, marrow and desolation - Comp. MC (TAPE)
2010 Necrocovered CD, EP
2009 Machetazo / Winters In Osaka - split EP
2008 Mundo Cripta CD, LP
2007 Machetazo / Ribspreader - Split EP
2006 Total Fucking Destruction / Machetazo - Split EP
2006 Ultratumba CD, LP
2005 Cianide / Machetazo - Split EP
2005 Sinfonías del terror ciego CD, LP
2004 Dead…in the raw! MC (TAPE)
2004 Horror grind CD, EP
2004 General Surgery / Machetazo - Split EP
2003 The Maggot sessions CD, EP
2002 Trono de huesos CD, LP
2001 Machetazo / Abscess- Split EP
2001 Bodies Lay Broken / Machetazo - Split EP
2000 Carne de cementerio CD, LP
2000 Corrupted / Machetazo - Split EP
2000 Rise Above / Machetazo - Split EP
1998 Realmente disfruto comiendo cadavers DEMO, EP
1995 46 cabezas aplastadas por un yunque oxidado DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.