• ISACAARUM

ISACAARUM Czech Republic

ISACAARUM - Teenage Cunt Powerplay

Info


Nikdo by to asi už nečekal, ale ano, je to tak, ISACAARUM budou na OEF 2018!!! Po veškerých jejich vyjádřeních o konci kapely na konci roku 2014 se přece jen podařilo dát kluky dohromady, v lehce obměněné sestavě, která ovšem čítá bývalé členy kapely, na opravdu speciální show!!! Kapela založena jako black metalová, v polovině 90-tých let, bere za své s příchodem frontmana Chymuse a kormidlo točí ve směru grindcore a začíná spolupráce s Obscene Productions, která plodí 4 výborné desky.

Dále neustálé koncertování po celém světě a další desky, z nichž poslední „Whorecraft“ vychází v roce 2013 pod hlavičkou MetalGate. Po letech nečinnosti si, stejně s námi chtějí udělat pánové radost a připravili pro Vás speciální OEF show. Pouze tam a nikde jinde můžete vidět ISACAARUM v plné parádě!!! A určitě to bude obscénní!!! Vládci spermetalu na OEF 2018!!!

Bio

Historie souboru jménem ISACAARUM sahá až do poloviny devadesátých let. Raná, převážně blackmetalová tvorba kapely po třech oficiálně vydaných nosičích bere za své zásadní obměnou sestavy, kdy ISACAARUM získávají nového zpěváka - Mr. Chymuse, známého především svojí velmi živelnou a zvrácenou pódiovou prezentací. Celý kolovrátek ISACAARUM začíná více směřovat do grindcoreových vod, hudební styl, který kapela dále produkuje dostává přízviska jako SADO/BLACK GRIND, SPERMETAL či SAMOPAL METAL. O vydání následujících 4 studiových CD – CURBED (1999), CUNT HACKERS (2001), MENSES EXORCISM (2003), SHIBARI KATA (2005) se kapele postará vydavatelství OBSCENE PRODUCTIONS. ISACAARUM jsou koncertně velmi činní nejen v České republice, ale i v zahraničí. Důkazem jsou 3 odjetá evropská turné v letech 2001, 2004 a 2006 po boku kapel EXHUMED (US), WACO JESUS (US) a INGROWING (CZE). Třešničkou na pomyslném koncertním dortu je pak pro kapelu v r. 2007 měsíční tour po Jižní Americe, během kterého ISACAARUM navštívili státy jako BRAZÍLIE, URUGUAY, ARGENTINA a CHILE. Kapela je v následujících letech činná především koncertně, před další připravovanou studiovou nahrávkou vychází pouze v roce 2010 u LECTER MUSIC AGENCY 2CD live split FIGHT PUB I+I se spřízněnými INGROWING. posléze dokončila CD VASELINE, které vyšlo v roce 2011. Krátce po vydání CD Whorecraft (2013) pod hlavičkou tuzemského labelu METALGATE, na konci roku 2014 nečekaně ohlašuje konec činnosti. Kytarista F.C. v současné době účinkuje ve svém projektu YTIVARG a Chymus našel uplatnění v thrash/deathové brusce ANTIGOD.

ISACAARUM – edition: 2000 line-up

Chymus – vox (ANTIGOD, former member of ISACAARUM)
Vlakin – bass/vox (INGROWING, former member of ISACAARUM)
Bambus – guitar (not active, former member of ISACAARUM)
Ferenc – drums (ANTIGOD, DISFIGURED CORPSE, DEAD CARNAGE)

Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2013 Whorecraft Full-length
2011 Vaseline
2010 I+I Fight Pub 2CD split s INGROWING CD
2005 Shibari Kata And Other Practices CD CD
2003 Menses Exorcism Full-length
2001 Cunt Hackers Full-length
2000 Curbed Full-length
1999 Bizarre End of the Century I+I Split w/ INGROWING
1998 Satanic Ceremony / For Blood Is Life... Split w/ ENOCHIAN
1997 Meditations in Dark Green / Enlightenment Split w/ SORATH
1997 Die Verwandlung Full-length
1995 For Blood Is Life... DEMO
1995 Black Horns of Bohemia Split

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.