• INGROWING

INGROWING Czech Republic

INGROWING - Beauteria

Info


Další kapelou, která se po době hibernace dala dohromady, jsou všem dobře známí čeští grindeři INGROWING!!! Kapela, která vznikla na troskách bandy Plastic Grave v roce 1995, si za svoji existenci a aktivitu rozhodně zaslouží status legendy. INGROWING se dostal na undergroundovou mapu hned po vydání skvělého dema „Perverted Look at the World“ a hlavně jejich debutní fošny „Cyberspace“ v roce 1998. 


Pánové kolem „velkého grindera“ Vlakina si prošla několika výměnami členů a skrz celou existenci čile koncertovala po celém světě s velikány stylu Phobia, nebo například Napalm Death a dalšími. Zatím poslední jejich nahrávka „Head or Tails“, z roku 2012, je opravdový válec a my jsme rádi, že se nám podařilo kluky dostat zpět na prkna OEF 2018!!! 

Bio

Po rozpadu kapely PLASTIC GRAVE, v červenci 1995, vzniká nová grindcore bruska s názvem INGROWING. Po prvních krůčcích začíná kapela okamžitě pilně koncertovat a již v lednu 1996 vzniká první demo nazvané „Perverted Look At The World“, kterým se INGROWING definitivně dostávají do podvědomí fans a připravují si dobrou výchozí pozici pro další činnost.


Po několika dalších demo a split počinech a taktéž po řadě koncertů vychází koncem roku 1998 debutní CD „Cyberspace“.Následuje množství koncertů (tentokrát už i v zahraničí), split nosiče a v roce 2000 dochází k dohodě s labelem OBSCENE productions s cílem užší spolupráce. Ta je korunována o rok později vydáním druhého alba „Suicide Binary Reflections“ (2001), následovaného evropským tour ve společnosti EXHUMED a ISACAARUM. O dva roky později (2003) vychází již třetí album s názvem „Sunrape“ podpořené opět velkým evropským turné a to po boku US grinderů PHOBIA.


V únoru 2005 odlétají INGROWING do jihovýchodní Asie za účelem uskutečnění „Sunris(c)e Raping tour 2005, které zahrnuje 11 koncertů v zemích jako jsou Thajsko, Malajsie, Singapur a Indonésie. Chvíli předtím vychází unikátní album k desetiletému výročí existence kapely s názvem „Decameron Of Grind“ obsahující kromě výběru best of songů také dosud nevydané skladby. V dubnu 2006 je venku další album „Cloned And Enforced“ , po kterém kapela projíždí Evropu společně se stájovými kolegy ISACAARUM. Tímto pak INGROWING zakončují dlouhodobou a úspěšnou spolupráci s OBSCENE productions a dále kráčejí svou vlastní cestou. V říjnu 2006 kapela absolvuje polské headline tour za podpory grindcore sebranek AFGRUND (Švédsko) a SCABIES (Polsko).


Rok 2008 začínájí INGROWING velice úspěšným tour po boku legendy grind coru NAPALM DEATH. Toto tour čítá 8 zastávek po území České a Slovenské republiky. Kapele se v tomto roce daří zdolat také třetí kontinent v jejich historii a absolvují své první US tour po východním pobřeží Spojených států, které zakončují účastí na největším festivalu extrémního metalu MARYLAND DEATH FEST!


Rok 2009 je ve znamení personálních změn na postu bubeníka. Nahrává se také MCD Aetherpartus, které sklízí velice pozitivní ohlasy a posouvá tak kapelu o značný kus dál. K příležitosti vydání tohoto MCD vyrážejí INGROWING na další tour Evropou, kterou křižují společně se svými brazilskými kamarády thrashery TORTURE SQUAD. Celé tour končí na prestižním metalovém festivalu BARROSELAS METAL FEST v Portugalsku !


Za svou dosavadní existenci odehráli INGROWING kolem 800 koncertů ve více než 20 státech na třech kontinentech.


Line-up :

Vlakin - Vocals, Bass

Eddie - Guitar

Rob - Guitar

Jurgen – Drums


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2012 Heads Or Tails – mini CD
2010 Fight Club – 2CD live split with ISACAARUM
2009 Aetherpartus MCD MC (TAPE)
2006 Cloned And Enforced – 4th full lenght album CD CD
2006 Something Sickened This Way Comes / To Clone And To Enforce Split / EXHUMED
2006 To Clone And To Enforce – split 7“ EP/ 3“ CD with EXHUMED
2005 Decameron Of Grind – 10th anniversary album
2001 Suicide Binary Reflections - 2nd full-lenght album CD CD
1999 Bizarre End Of Century I+I - split tape with ISACAARUM
1999 Peristaltica IX - split mini CD with IMPETIGO
1998 Perpetual - split 7"EP/MC with MALIGNANT TUMOUR
1998 The New Dimension Of Chaos - split tape with C.S.S.O.
1998 Creation Of Another Future - split 7"EP with HAEMORRHAGE
1998 Cyberspace - 1st full-lenght album CD/MC/picture LP LP
1997 Succumb To Self-Abusement"- split live tape with GRIDE
1997 Deformed - split tape with CONTRASTIC
1996 Perverted Look At The World DEMO
1996 split CD INGROWING/DEFLORACE
0 Sunrape - 3rd full-lenght album CD/LP/MC CD, LP, MC (TAPE)

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.