• HAEMORRHAGE

HAEMORRHAGE Espana

HAEMORRHAGE -

Info

Na OBSCENE EXTREME nejsou žádní nováčci. Španělští mistři krvavých stříkanců HAEMORRHAGE jsou opakovaným receptem na goregrind, který Vám sedře kůži a je doporučen pro každého punkáče, deathmetalistu či grindového šílence.


Aktivní jsou od roku 1990 a jsou zodpovědní za takové nechutné undergroundové klasiky jako 'APOLOGY FOR PATHOLOGY' z roku 2006 a 'MORGUE SWEET HOME' z roku 2002. Tahle největší morbidita z Madridu se vrátila ke svým kořenům zběsilým novým EPčkem 'GRINDCORE' u POWER IT UP a EPčkem španělských punkových coverů 'PUNK CARNAGE'.


Po více jak dvou desetiletích ve službě jsou HAEMORRHAGE pořád stejně syroví jako byli a nejlepší je, že svůj poctivěj, nekompromisní masakr plnej těžkotonážních riffů a bicích přinášejí na OBSCENE EXTREME 2013.

Bio

Formed back in the early 90's by Jose and Luisma Haemorrhage is still breaking the bounds of pathology for more than 20 years. Lugubrious, Ramon and Ana completed that classick line-up that recorded the already mythical "Emetic Cult". After this, Jose left the band being replaced by the very talented drummer Rojas. With this line-up Haemorrhage record 5 more studio albums: "Grume", "Anatomical Inferno", "Morgue sweet Home", "Apology for Pathology" and "Hospital Carnage" ransacking hospitals and morgues along the world with hysterically nauseating live performances: Europe, USA, Japan, and Russia got bloodstained by the Haemorrhage's gore squad. In 2011 Jose returns to the band and his first excretion is "Punk Carnage" a Mini-album covering the hymns of spanish Punk / Crust in the Haemorrhage way.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2011 Hospital Thieves" split with Gruesome Stuff Relish
2011 Morgue Metal" split with Disgorge
2009 In Gore we trust split with Dead Infection
2008 Chainsaw Necrotomy split with Dead
2006 Furtive Dissection split with Embalming Theatre

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.