• GRIDE

GRIDE Czech Republic

GRIDE - Nadeje v mijeni

Info


Chtělo by se říct GRIDE, no jasný, to je přece lokální klasika. Gridecore, skřípot, známe, víme a těšíme se. Ale pozor! Jihočeská legenda extrémního hardcoru či grindu prošla v posledním roce veletočem! VELETOČEM! A to hlavně personálním, protože všichni předpokládáme a těšíme se na pořádný nářez! A ten dle posledních závanů z Prachaticka bude! Takže popořadě. Současná sestava sestavená Čertem je velice zajímavá a hudebně jim to šlape více než skvěle!

Na konci roku jim vyjde nová deska, nahraná ještě v předchozí sestavě, ale již nyní mají nakročeno k další nahrávce v již čerstvém složení. My osobně se na nové GRIDE těšíme moc! A vy všichni ostatní se budete určitě těšit s námi! GRIDE na OEF 2020!!!

Bio

Kapelu GRIDE založila v březnu 1996 skupina lidí chtějících hrát extrémní hudbu ovlivněnou grindcore a hardcore. Od té doby kapela

odehrála nespočet koncertů v Evropě a dvě turné v USA. 

Gride v současné době hraje ve složení: 

Čert: drums, back voc. 

David: guitar, back voc.

Ivan: voc. 

Pajko: bass guitar,  back voc.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2014 split 7“ w. ABORTION
2014 split 7“ flexi w. ZEMĚŽLUČ (insert in magazine Hlasatel)
2014 split 10“ w. SIDETRACKED
2013 split 6“ w. TURBOKRIEG
2011 Záškuby chaosu LP/CD CD, LP
2009 split 7"EP w. THEMA 11
2008 Horizont Událostí LP/CD CD, LP
2006 split 7" EP w. LYCANTHROPHY
2005 split 7" EP w. LAHAR -
2003 Tanec bláznů 12" one sided LP LP
2003 Discography 1996 CD
2001 Happy Birthday 7" EP EP
2000 split 7" EP w. COCROACH -
1999 split 12" LP w. MRTVÁ BUDOUCNOST
1998 split 7" EP w. LIES & DISTRUST -
1998 3 way split demo tape w. MALIGNANT TUMOUR and CEREBRAL TURBULENCY
1997 Green Illness DEMO
1997 split live tape w. INGROWING

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.