• GRIDE

GRIDE Czech Republic

GRIDE - Idylické vztahy

Info


Je to už 25 let, kdy se dala dohromady tato extrémní úderka. GRIDE, kdo by je neznal!!! Smečka, která si prošla za svojí existencí hromadou veletočů, latentních rozpadů, ale až ten poslední opravdu ukázal cestu, kterou si GRIDE vybrali a dle nás se jedná o tu nejlepší možnou!!! Nápad, nechat scvrknout sestavu na trio skvělých muzikantů a nechat bijce Čerta zpívat, byl nápad za milion, protože podat extrém, který GRIDE hrají s takovou dávkou energie, umí opravdu jen oni!!!

GRIDE budou na OEF už po několikáté, ale tento rok to bude opravdu speciální!!! Oslavte to s nimi!!!

Bio

Kapelu GRIDE založila v březnu 1996 skupina lidí chtějících hrát extrémní hudbu ovlivněnou grindcore a hardcore. Od té doby kapelaodehrála nespočet koncertů v Evropě a dvě turné v USA.

Sestava:
Čert - drums, voc
David - guit, voc
Honza Kapák - bass


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2021 split 12“ LP w. SKIPLIFE LP
2020 Hluboká temná modř 12“ one sided CD, LP
2014 split 7“ w. ABORTION
2014 split 7“ flexi w. ZEMĚŽLUČ (insert in magazine Hlasatel)
2014 split 10“ w. SIDETRACKED
2013 split 6“ w. TURBOKRIEG
2011 Záškuby chaosu LP/CD CD, LP
2009 split 7"EP w. THEMA 11
2008 Horizont Událostí LP/CD CD, LP
2006 split 7" EP w. LYCANTHROPHY
2005 split 7" EP w. LAHAR -
2003 Tanec bláznů 12" one sided LP LP
2003 Discography 1996 CD
2001 Happy Birthday 7" EP EP
2000 split 7" EP w. COCROACH -
1999 split 12" LP w. MRTVÁ BUDOUCNOST
1998 split 7" EP w. LIES & DISTRUST -
1998 3 way split demo tape w. MALIGNANT TUMOUR and CEREBRAL TURBULENCY
1997 Green Illness DEMO
1997 split live tape w. INGROWING

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.