• ESOTERIC

ESOTERIC United Kingdom

ESOTERIC -

Info

Připravte se na to, že to na OBSCENE EXTREME začne pěkně zpomala, protože na DOOM FEST dovalí své pohřební litanie angličtí doomoví titáni ESOTERIC.


Vznikli v roce 1992 v Birminghamu, a zatímco NAPALM DEATH to rozjížděli pěkně zrychla, oni zpomalili až do mučivého šnečího tempa. Své páté album "Subconscious Dissolution Into The Continuum" z roku 2004 nahráli u francouzského labelu SEASON OF MIST a jejich nejnovější epos "Paragon of Dissonance" z roku 2011 představuje kapelu na vrcholu jejich strhující, smuteční doomové majestátnosti.

Bio


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2011 Paragon of Dissonance 2CD CD
2008 The Maniacal Vale 2CD CD
2004 Subconscious Dissolution Into The Continuum CD CD
1999 Metamorphogenesis CD
1997 The Pernicious Enigma CD
1994 Epistemological Despondency CD
1993 Esoteric Emotions - The Death of Ignorance Tape CD

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.