• EL KASO URKIJO

EL KASO URKIJO Espana

EL KASO URKIJO - Pozoblanco Cadaveres

Info


Ve Španělsku byli jedněmi z prvních, vlastně první, kteří vydali grindcoreovou nahrávku na LP. Pamětníci určitě vědí, že jde o drtiče EL KASO URKIJO. Založeni v roce 1987 ještě jako EL KASO a hned rok následující přejmenovaní na konečný název EL KASO URKIJO, podle vražd markýze a markýzy Urkijo ve Španělsku.

Na kontě spoustu demáčů, splitů a pět velkých desek, vždy plné hlučného, neotesaného grindcore. Letos poprvé na OEF prknech!!! Toto je původní grindcore!!! EL KASO URKIJO!!!

Bio

El Kaso Urkijo is a group of Grindcore, from Viladecans, Barcelona. Formed in 1987 by Popeye Warheads and Byron was the first Spanish group that managed to edit a Grindcore album in 1991. After more than a decade since its dissolution, the band has reunited, with changes in the formation. El Kaso Urkijo has published in 2009, its cd of return, with the name of La bañera fue su nicho, in 2011 they published Psicofinias desde el deposito and in 2014 with change of vocal they edited Pozoblanco cadaveres. His music moves without doubt in the search Of the essence that gave name to this music, the most pure and radical Grindcore, without contemplations or strange decorations, have been a reference of many groups both inside and outside Spain, with a very particular sound.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2014 Pozoblanco Cadaveres CD
2011 Psicofonias desde el deposito CD
2009 La bañera fue su nicho CD
1995 La España Negra De Los Krimenes Rurales CD
1995 Split Demo '95
1994 Artificial Naturality
1991 From Dark Dimension Of Destruction LP
1991 Soundless Destruction -
1990 Industrial Destruction -
1990 Irremediable Destruction
1988 Konstruyendo la destrucción
1987 Padre Del Año... Violador!
1987 Libertat para Rafa Skobedo

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.