• DARK HORSE

DARK HORSE Australia

DARK HORSE - Drilling For Hard Truths

Info

Australská d-beat hardcore kapela DARKHORSE je takovým jakoby synonymem pro světového Obscene Extreme fanouška. Nejenže se již objevili v trutnovském areálu Na Bojišti (2014), ale tahle cháska vystoupila také na asijském OEF (2013) a samozřejmě i na australské verzi (2015).

Nekompromisní d-beat/hardcore náhul se špetkou metalu osloví či již oslovil nejednoho maniaka. Jejich poslední studiové album s názvem „Bomb Thrower“, se dočkalo pozitivních reakcí a DARKHORSE jsou znovu připraveni rozsekat vás svým náhulem na OEF 2019!!!

Bio

Hailing from Sydney, Australia, this is the second time that Dark Horse will bring their fast D-beat hardcore to Trutnov Battlefield for Obscene Extreme. 5 years have passed since their last appearance at OEF, during which they released their crushing second LP ‘Bomb Thrower’ as well as a handful of EPs and a couple of chaos imbued live recordings. After tours in Japan and New Zealand as well as countless shows on their Australian home turf, 2019 will see Dark Horse ride their way through Europe once again and stir up stages all around the continent.

Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2018 Split EP with Inebrious Bastard EP
2018 Live at Asakusa Deathfest
2017 Bomb Thrower
2014 Sick of the Living/High on Death
2013 Split EP with Black Jesus EP
2013 Newtown Knockdown – Live at the Sando

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.