• CONTRASTIC

CONTRASTIC Czech Republic

CONTRASTIC -

Info

Naposledy jsme je mohli vidět na OBSCENE EXTREME v roce 2000. V roce 2004 to čeští grindeři CONTRASTIC zabalili a přesedlali k OPITZ, přičemž basák/zpěvák UBINA ještě pokračoval ve zvukovém masakru s PIGSTY.


Znovu se dali dohromady koncem roku 2012 s novými fláky, ze kterých Vám mohl mozek vytéct z hlavy. CONTRASTIC se vrátili na pódia na akcích s názvem BRUTAL ASSAULT, MARYLAND DEATHFEST a GRIND THE NAZI SCUM a taky na show v Polsku s hlučnou hardcore jednotkou THE DILLINGER ESCAPE PLAN.


Dost ale nostalgických exkursů. CONTRASTIC jsou zpět v přední linii českého grindu a není lepší příležitost to dokázat než na OBSCENE EXTREME 2014!!!

Bio

Founded in 1993 and split-up in 2004. In autumn 2012 we announced reunion in the line-up PUTTI, PÖLÜ, TOFÜ, TŘÍSY.


Former members: UBINA, COOTCHA, LINDROSS, ADOS, PLANA.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2014 Jařmo EP
2002 Czech Assault CD
2000 Contrastic CD, LP, MC (TAPE)
1997 Thanatology Rhythms MC (TAPE)
1996 Necrostories MC (TAPE)
1995 Extreme Contrast DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.