• CLOUD RAT

CLOUD RAT United States

CLOUD RAT - Keba

Info

Představte si ALL PIGS MUST DIE nebo DEAD IN THE DIRT s ženským řevem. Že to nejde? Tak mrkejte na drát, páč na drátu visí CLOUD RAT. Americký hardcore / grind s ženským řevem.Black metalvyhrávky mixnuté s pomalejma vražednejma pasážema, který se zvrhnou v grind rubanici.

Sakra kvalitní a agresivní počin z amerického Michiganu s tunou parádních nahrávek v batohu. Tohle je jeden z možnejch černejch koňů Obscene Extreme 2015!!!

Bio

Cloud Rat is a band consisting of three friends from Michigan, USA playing violent, heavy, emotionally-charged grindcore punk combined with strong DIY/vegan/feminist/queer/anti-fascist ethics and politics. Since forming in late 2009, they have toured relentlessly throughout North America and Europe, and have released two full length LP's, three split LP's, two split 7"s, as well as multiple tapes and compilations.


2015 sees them releasing a third full length LP, multiple splits and more exhaustive international touring.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2013 Moksha LP
2012 Monomaniac Volume One - International 7" Compilation 7" CD
2012 Split with Republic of Dreams LP
2011 Split with Autarkeia 7"
2011 3-way Split with Oily Menace and Wolbachia LP
2010 Split with Xtra Vomit

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.