• BAD DREAMS ALWAYS

BAD DREAMS ALWAYS Sweden

BAD DREAMS ALWAYS -

Info

Bad Dreams Always jsou sice od pohledu kapela profláklých mazáků, ale mluvit a psát se o nich začíná až teď. Švédská kapela, která funguje již od roku 1988 a má na kontě slušnou řádku samostatných alb, vám na letošním OEF předvede co to je "hate-core" v pravém slova smyslu.


Mix ranných D.R.I. smíchaný s klasickou skandinávskou hardcore školou. Aby taky ne, když členové téhle kapely dříve působili např. v Crude SS, Fear Of War atp. Těžkotonážní a nenávistná palba od chlápků, který už nemaj co ztratit.

Bio

Bad Dreams Always have been around since 1988, and were a part of the big metal and punk scene in fagersta in the 80´s. Members of BDA figured in different bands like Kazjurol, Fear of war, Bedrövlers, Ugly squaw, Crude ss and R.I.F"


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2010 Bad Dreams Always - 20 Centuries Of Hate CD
2006 Bad Dreams Always - 22 Tracks Of Hate CD
1998 Bad Dreams Always - Another Body Murdered 7" EP
1996 Bad Dreams Always - Panichead" was released CD
1993 Bad Dreams Always - Despised And Scornful CD

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.