• ANAL GRIND

ANAL GRIND Belarus

ANAL GRIND - Scat Wars

Info


Dámy a pánové, vážení přátelé, nachystejte si taneční úbory, protože tito beloruští milovníci ,,zadních dvířek" chystají roztančit vše živé i neživé.

Tahle gore grind cháska, která brázdí fekální vody již přes deset let, má za sebou zásadní změnu v sestavě - ze tří chlípníků je rázem pět, všichni se stejnou slinou v koutku a nedočkavostí rozeset svými disco songy libido do všech koutů Bojiště!!!

Bio

Have you been faced with real perverts and psychopaths?


Meet up  – Anal Grind (Belarus/Russia) – the nightmare of all virgins and the delight of crazy fun maniacs!

If you're sick mother fucker  and like to cum with torn guts and shit, flowing down the vagina, if you have the ecstasy with inverted boobs and a human meat – you are welcome! Killing Porn Gore Grind guarantees total fun and dance! At this moment Anal Grind has 3 full-length albums, several splits and participated in numerous compilations released on various labels around the world.

 Behind these butchers a lot of festivals, tours in Europe, Russia and Mexico! They are willing to arrange another Porn-Armageddon especially for you!


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2015 Cookbook Cadaver
2015 Harta Tahta Wanita #1
2013 6 Way Sickness Split
2013 Shitman, Brown Avenger Compilation CD
2012 Cronic Pornoholic CD
2012 Chainsaw Incorparated Volume 1
2011 GoreGrind Exhibition Compilation CD
2011 Gore Tansore Compilation CD
2010 Born To Porn CD
2010 For Bondage Bitches (3 way split)
2009 Anal Cannibal CD
2009 Tribute to anal infections
2006 Cuntriping DEMO

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.