• AGGRESSIVE TYRANTS

AGGRESSIVE TYRANTS Czech Republic

AGGRESSIVE TYRANTS - Zabijáci od řeky Jizery

Info


Existují víc než 20 let a ještě na OEF nikdy nehráli!!! Podle svých slov se potřebovali naučit hrát!!! Nejde o nikoho jiného, než o české úchylné hrobníky a perverzáky AGGRESSIVE TYRANTS!!! Tato banda udělala v 90 tých letech silnou brázdu do české undergroundové scény svými demy a nezapomenutelnými koncerty, plnými legrace, porno vsuvek a dalších perverzností, které nikomu neublíží!!!


AGGRESSIVE TYRANTS si prošli stylovými kotouly a na čas inklinovali více k hardcorovému stylu, ale vrátili se zpět k osvědčenému grind corovému rachotu!!! A tam jim to svědčí nejlépe!!! Všichni se o tom přesvědčíme na Bojišti!!!


Bio

Vznik kapely Aggressive Tyrants se datuje rokem 1993 ve složení Jára-bicí, Josef-basa, Jindřich-kytara/řev. Hrát tvrdě metalovou hudbu byl jasný cíl, ale chybělo to hlavní, umět hrát!!! O rok později již proběhlo několik koncertů, došlo i k obměnám hráčů. Josemu se tolik nezamlouval styl který jsme vytvářeli, ani společnost nebyla nakloněna v té době extrémům!!! Začala spolupráce s Martinem Čechem ze sousedního města, který tou dobou už produkoval Epidemie records a dohodil nám pár ryze grindových koncertů!!! Odchodem na základní vojenskou službu nás definitivně opouští basák Josef!!!

Pár měsíců jsme hráli jen kytara-bicí, což vedlo ke z grindo-noiseování kapely!!! Na post basy nastupuje bluesoví kytarista Břeta a po půl roce natáčíme své první studiové demo: A miminko je….1996/Shindy prod./!!!! Již v této době koketujeme na show s různými převlečky, sex pomůckami, maskami atd.!!!!!!!! Odchodem na vysokou školu basák z kapely odchází!!! Nacházíme basistu Romana se kterým natáčíme vele úspěšné demo: Žužlání klitorisu …..1998/Shindy prod./!!! Nad kapelou se ale z nevysvětlitelných důvodů stahují černá mračna!!??!!! Hrajeme na ryze punkových akcích. Tou dobou vydáváme u Cecek records dvě CD 2002 a 2006!!! Opětovně se nacházíme na death/grind podijích a u Bizzare leprous p. vydáváme CD 2010: Případy plné…. CD 2013 ke 20 letům kapely: Narcosurealismus. CD 2017: Blázinec vražd a sexu!!! O rok později v rimeiku vychází dema: Miminko a Žužlání na Digi packu u Pařát magazine po 20 letech od prvních vydání!!!! Praxe z více jak tisíce koncertů znamená jediné.. trio A. T. si rozhodně nenechte ujít!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2018 The Gore Grind Nineties
2017 Blázinec sexu a vražd
2013 Narcosurrealismus
2010 Aggressive Tyrants - Případy plné ženské krve a mužského spermatu (2010) CD
2006 Aggressive Tyrants - 2006
2002 Aggressive Tyrants - demo 2002
1998 Aggressive Tyrants - Žužlání klitorisu zdechlé narkomanky (1998) CD
1997 Aggressive Tyrants - Sexuální pathologický aggressor (1997) CD
1996 Aggressive Tyrants - A miminko je na světě (1996)

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.