• ACCION MUTANTE

ACCION MUTANTE Germany

ACCION MUTANTE - I Would Do It Again

Info


Další bandou pro OEF 2019 jsou nám dobře známí metaloví punkáči z jižního Německa, ACCION MUTANTE!!! Jejich muzika nám dává vzpomenout na nejlepší léta stylu britcore, za kterým si můžeme představit legendy stylu Doom, Extreme Noise Terror nebo Extinction of Mankind, které svou zběsilostí ACCION MUTANTE připomínají!!! Z crustové špíny a hnusu tito Germáni povstali v roce 1994, a letos to bude již potřetí, kdy nám po částečné hibernaci a regeneraci kapely, na prknech OEF znovu zahrají!!!

Připravte se na obrovský tlak, tito borci nám vykopnout mozek z hlavy a z uší poteče krev!!! A takto hlučně si ACCION MUTANTE oslaví 25. výročí kapely a my jsme nadšeni, že to bude zrovna na Obscene Extreme Festivalu!!!

Bio

From the darkest depths of South Germany, born screaming from the dirt in 1994, ACCION MUTANTE carved a unmistakable depression into burgeoning crust scene, during those dark early days of stench and filth. Sharing stages internationally with Doom, Extreme Noise Terror, Driller Killer, Ratos De Porao and Extinction of Mankind (to name but a few), ACCION MUTANTE let free their ugly beast of unique, awful, unrelentless ear bleeding noise. After a short period of hibernation, partial rehabilitation and regeneration, they are firmly back to prove they are not dead (yet). 2019 sees the band celebrate 25 years of chaos, crust, dreads and spikes with a call to arms seeing them take aim for a third time at the battlefield in Trutnov.


Discography

Datum vydání Název nahrávky Média
2009 WORSE THAN A VIRUS (12‘“ / CD)

 CD, LP
2006 SOMWHERE OVER THE BIG WATER (Split 7“ with Kurushimu)
 EP
2006 HAIL TO DOOM (Split 7“ with Korades)
 EP
2005 DECADE OF DECAY (The Complete DIScography) CD
2005 WHAT A WONDERFUL WORLD (CD - Brasil) CD
2000 UP THE METAL PUNX (DIY MiniCD) CD
2000 GHETTO EUROPA (DIY 10“)
 EP
1998 DIE SPLIT 7" (Split 7")
1996 Y NO HAI REMEDIO (7“)
 EP
1995 FEAR (7“) EP

Komentáře

Uživatel musí být příhlášen, přihlášení uživatele.