DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

CHOROBNÝ, HNILOBNÝ A KRVÍ NASÁKLÝ DEATH METAL Z PRAHY: SNĚŤ!!!

Začátkem roku 2018 se ve vlhkých a špinavých sklepeních Prahy zrodila nová hnilobou protkaná pětičlenná sestava. SNĚŤ (jinými slovy též - gangrenózní nekróza) je druh tkáňové smrti způsobené nedostatkem krevního zásobení. 

Mezi příznaky může patřit změna barvy kůže na červenou nebo černou, necitlivost, otoky, bolesti a zkroucení kůže. Skoro přesně to, co můžete očekávat při poslechu jejich show. Těžké valivé riffy, chorobné melodie, dva hrubé vokály a punkový drive dělá jejich živé vystoupení velmi intenzivní a chytlavé.




Kapela se skládá z muzikantů s různými zkušenostmi, a proto je jejich hnilobné pojetí death metalu tak energické. Hráli či hrají v kapelách Vole, Kaosquad, Bahratal, Morkhimmel, Lezok nebo Ficken Leben. Členové jsou velmi aktivní v místní undergroundové metalové a punkové scéně prostřednictvím Kreas Promotion, která jim pomohla zahrát si několik skvělých show s kapelami jako Spectral Voice, Galvanizer, Funebrarum, Impetuous Ritual, Krypts, Malokarpatan a Occvlta a odehrát též některé koncerty v Německu a Rakousku.

SNĚŤ nahrála během zimy 2018 v pražském studiu Dödsmord dvouskladbové promo, mix a mastering měl na starosti Anders Axelsson. Nahrávka okamžitě upoutala pozornost vydavatelství Lycathrophic Chants, které materiál vydalo v dubnu 2019 na kazetě a bylo velmi rychle vyprodáno. Kapela plánuje v březnu 2020 natočit ve stejném studiu šestiskladbové EP, které vyjde u Blood Harvest a Lycanthropic Chants. Připravte se, že během jedné velmi temné festivalové noci na OEF uslyšíte pořádnou dávku chorobného, hnilobného a krví nasáklého death metalu z Prahy!!!