DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

OBSCENE EXTREME 2019 - TOXIC SURFER od Martina - Pen n Ink Designs!!!

"Tak tenhle motiv je tak trochu roztříštěn mezi více myšlenek. Sebevražedná jízda na hraně smrti. Myslím, že právě tohle skvěle vystihuje šílenství fanoušků na pódiu a pod ním během festivalu. Některé skoky z pódia vypadají opravdu hrozivě, často to vypadá jakoby ti lidé ztratili poslední zbytky své sebezáchovy.

Takže zároveň tak trochu varování pro všechny šílence, co skáčou v na OEF z pódia v žabkách. Dávejte na sebe a ostatní sakra pozor!


Hlavní myšlenka je ale trochu někde jinde. V současnosti stále více upřednostňujeme svou vlastní potřebu a potěchu před vším ostatním, bez ohledu na následky, jakkoliv můžou být fatální. Hlavní je mít zábavu a pomyslně si tedy sjet svou skvělou jízdu na surfu v moři. Ale už nás nezajímá že do toho samého moře vyhážeme miliony tun odpadu a celého otrávíme s postupně zabijeme všechno živé v něm. Zajímá nás jen jestli přijde ta skvělá vlna pro super zábavu a jestli zároveň zaděláváme na globální ekologickou katastrofu nikoho moc netrápí.

Na celou myšlenku a koncept surfaře na pozadí apokalypsy mě inspirovala podobně absurdní scéna z kultovního válečného drama od F.Coppoly, kdy pod vedením šíleného plukovníka Kilgora vojáci surfují na pláži za deště kulek."

Martin - Pen n Ink Designs!!!