DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

Řezničina na Bojišti – CANNIBAL CORPSE!!!

Před třiceti lety se zrodila největší death metalová legenda. Vznikla v roce 1988 ve městě Buffalo, státu New York, pod názvem CANNIBAL CORPSE a šokovala svět hrůzostrašnými texty a obaly svých alb v kombinaci s úchvatným muzikantským řemeslem. 


Vydali 14 studiových desek, dva živáky, čtyři DVD, dva box sety a stali se nejprodávanější death metalovou kapelou všech dob. Profesionálními hudebníky se stali již v roce 1991 při psaní jejich třetí desky "Tomb of the Mutilated", aby naplno rozvinuli svůj charakteristický masivní zvuk, originální kompozici a technickou zdatnost. Jejich death metal inspirovaný hororovými filmy či masovými vraždami byl pro mnohé šokující a odporný. Přestože z původní sestavy zůstal v kapele jen basák Alex Webster a bubeník Paul Mazurkiewicz, kapela vždy hrála vynikající nekompromisní death metal i v dobách, kdy byl o tento styl jen malý zájem. 


Nikdy si nepohrávali s pomalými pasážemi či experimenty ve středním tempu. Když v devadesátých letech death metalová scéna ztrácela  na síle, CANNIBAL CORPSE vydávali skvělá alba, intenzivně koncertovali a drtili své posluchače. Jejich živáky byly vždy zabijácké. A tak po dvaceti letech od vzniku OEF je na čase přivézt nejoriginálnější americkou death metalovou legend na trutnovské Bojiště. Přijedou, rozdrtí, rozsekají a rozemelou vše na prach. Vítejte v řeznictví Na Bojišti – CANNIBAL CORPSE!!!