DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

Rozemeleme vaše kosti na prach – MISERY INDEX!!!

Stalo se to v roce 2001 v americkém Baltimore ve státě Maryland. Studiový projekt nazvaný MISERY INDEX podle druhého a posledního alba floridských grinderů Assuck nahrál svoje debutní EP „Overthrow“. To odstartovalo sedmnáctiletou jízdu, která zplodila pět studiových alb, řadu EPček a více než tisíc koncertů ve 44 zemích světa. 


Spojení maximálně zuřivého death metalu a textů se sociální tématikou, odkrývající nemoci dnešní moderní společnosti, okamžitě zaujala fanoušky jak z death metalové, tak i z hard core/punkové scény. Jejich nahrávky jsou obrazem grindového šílenství v nejryzejší formě a živáky naprostou apokalypsou. Autor těchto vět byl rozdrcen mezi dvěma současně vířícími circle pity na nedávném festivalovém vystoupení. 


Co se tedy stalo tehdy v Baltimore v roce 2001? Projekt mimořádně talentovaných muzikantů se vymkl kontrole a decimuje světovou scénu. Jediný zakládající člen Jason Netherton, který přežil všechny masivní turné kapely, postupně doplnil sestavu o Marka, Adama a Darrina, kteří posouvají limity extrému do dnešních dní. Po osmi letech zpátky na OEF nás kapela rozmetá s novým materiálem ze šesté studiové desky, která vyjde v roce 2019. Rozemeleme vaše kosti na prach – MISERY INDEX!!!