DO ROZPOUTÁNÍ PEKLA ZBÝVÁ:

dny: hodiny: minuty: sekundy:

Novinky

NAPALM DEATH!!! Potřebujete ještě něco dalšího vědět???

"NAPALM DEATH!!! Ano, jediný možný headliner našeho výročního festivalu!!! Kapela, která mě osobně ovlivnila neskutečným způsobem a dodnes jsem nesmírně rád, že se mi do cesty ještě jako nezralému zajíci připletli nesmrtelné desky "Scum" a "From Enslavement..."! 


To byl a navždy bude kult!!!


Ta neskutečná energie, ta vášeň, to strhující tempo... Člověk by si ještě dneska po tolika letech (a posleších) rozbil hlavu pořádným klepáním pěkně do rytmu!!!


Tahle kapela pro mě znamená prostě strašně moc, kluci mají můj neskonalý respekt, že tuhle káru táhnou neuvěřitelných 37 let, a přestože mohu říct, že byly i časy a desky, které mi nevoněly tak sladce jako zmiňované milníky, tak i možná právě proto si jich vážím ještě víc. Vždy si dělali, co právě uznali za vhodné a co právě chtěli, a to mi v mnohém připomíná i můj, případně náš OEF příběh.

Samozřejmě nikdy se mi ani v nejdivočejším snu nezdálo, že právě tyhle týpky budu pokládat za dobré přátele, budu k nim jezdit na dovolenou s celu rodinou a budu se těšit na každé setkání... Nevěřím, že jim kdy dojde dech, když jsem před pár týdny viděl dva koncerty z jejich posledního československého turné, tak to byl neskutečný proud čisté energie a snad i možná jedny z nejlepších koncertů NAPALM DEATH, které jsem kdy viděl!!!

Ano, miluju NAPALM DEATH a vždycky budu. A tento rok si při jejich koncertě určitě zaskáču a tenhle koncert si užiju úplně naplno!


Howgh!"

Čurby/Obscene